Tiiminvetäjä Ouluun – Nordic Sales Crew

Sijainti: OuluMe Nordic Sales Crew’lla olemme Suomen kovin sekä kasvuvoimaisin myyntitoimisto, joka rakastaa myyntiä ja yrittäjyyttä. Mikäli olet valmis ottamaan vastuuta omasta menestyksestäsi ja panostamaan siihen täysillä, meillä on juuri sinulle sopiva paikka!

Haemme nyt täysipäiväistä sähkönmyynnnin tiiminvetäjää Ouluun. Etsimme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kenttämyynnistä. Kokemus esimiestyöstä on plussaa, mutta ei vaatimus. Tärkeintä on, että haluat omalla työpanoksellasi olla mahdollistamassa omien tiimiläistesi onnistumisia ja yrityksemme kasvua.

Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn, jota tuemme monipuolisin koulutuksin. Tuemme oppimistasi ja ammatillista kehitystäsi huomioiden omat tulevaisuuden tavoitteesi. Tukea saat aina myyjistä toimitusjohtajaan asti. Tulosperusteinen palkkaus, vaihtelevat palkinnot ja yhteiset juhlat varmistavat viihtyvyytesi!

 
Tiiminvetäjänä tehtäviisi kuuluu:

💪Tiimin johtaminen
📈Tavoitteiden asettaminen ja niihin pääseminen
👨‍🏫Myyjien kouluttaminen
📆Työvuorolistojen laadinta
📂Myyntiseurannan täyttäminen


Menestyäksesi tarvitset:

👨‍🏫Halua oppia ja kehittyä 
🔎Ongelmanratkaisukykyä
😎Päättäväisen asenteen
🤝Hyvät tiimityöskentelytaidot
🗨️Erinomaisen suomenkielen taidon 

Palkka: pohjapalkka + omien myyntien provisiot + tiimibonus
Työaika: Kokoaikainen työ 
Työsuhde alkaa: Aloitus touko-kesäkuun aikana

Ota kontakti ja klousaa itsesi mukaan viimeistään 31.5.2024:

Whatsapp: Perinteisen hakemuksen ja CV:n sijaan voit laittaa avoimen hakemuksen ääni- tai videomuodossa. Voit siis hakea näppärästi myös WhatsApp:n kautta, laittamalla meille viestiä numeroon 04578349084.

”Hae nyt” -painike: Kerro itsestäsi vastaamalla muutamaan kysymykseen. Halutessasi voit liittää mukaan CV:n ja/tai suositukset.

Paikkoja täytetään heti sopivien löydyttyä, joten ota yhteyttä! Jos sinulla on kysyttävää, soita tai laita viesti Kaarlo Suojastolle, puh. +3584578312134.

 

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg