Myyntiä ja vapautta – Kuinka Oskari loi menestystarinan myyjästä yrittäjäksi Nordic Sales Crew:lla? 

Yrittäjyys on monille houkutteleva vaihtoehto työskennellä perinteisen palkkatyön sijaan. Nordic Sales Crew on tarjonnut monille mahdollisuuden astua yrittäjyyden polulle. Yksi menestystarinoistamme on Oskari Järkkä, joka aloitti kolme vuotta sitten myyjänä ja siirtyi syksyllä 2022 yrittäjäksi. Hänen matkansa tarjoaa meille kiehtovan katsauksen yrittäjyyden maailmaan! 

Oskarin päätös aloittaa myyntityö ei ollut pelkästään rahasta kiinni. Myynnin lisäksi hän huomasi, että tässä työssä kehittyvät monipuoliset taidot, kuten sosiaaliset taidot, ongelmanratkaisukyky ja vuorovaikutustaidot. Nämä taidot ovat arvokkaita myös elämän muilla osa-alueilla. Jonkin ajan kuluttua Oskari sai tilaisuuden siirtyä tiiminvetäjäksi ja myöhemmin yrittäjäksi, joka avasi hänelle uuden näkökulman työhön. 

Olitko aina kiinnostunut yrittäjyydestä?  

Yrittäjyys ei ollut alun perin osa Oskarin suunnitelmia, mutta kuten usein käy, mahdollisuus avautui hänelle oman työn kautta. Hän innostui ajatuksesta yrittäjämäisestä työskentelystä ja päätti tarttua tilaisuuteen. 

‘’Yrittäjyydessä houkuttelee ennen kaikkea vapaus.’’ Oskari toteaa. Hän korostaa, että yrittäjänä voi itse vaikuttaa päivittäiseen työskentelyyn ja aikatauluihin. ‘’Tämä vapaus tuo kuitenkin mukanaan vastuun, jota ei voi unohtaa. Menestyvä yrittäjä on järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Onnistuessaan yrittäjänä palkkiot ovat usein suurempia kuin perinteisessä palkkatyössä, mikä on yksi houkuttelevimmista puolista yrittäjyydessä.’’ 

Millaista on tehdä töitä yrittäjänä Nordic Sales Crew:lla? 

Nordic Sales Crew:n yrittäjätiimissä vallitsee vahva yrittäjähenki, ja tiimi tukee toisantaumuksella. Oskari nostaa esiin tämän tukiverkoston merkityksen ja kuinka se auttaa menestymään yhdessä. ‘’Yrittäjätiimi on yhteisö, jossa vinkkejä ja apua annetaan tarvittaessa, ja tämä luo turvallisen ympäristön yrittäjyyden aloittamiseen.’’ 

Oskari tunnustaa, että yrittäjyys on opettanut hänelle paljon. ‘’Kouluissa ei välttämättä opeteta yrittämisestä konkreettisia asioita, joten käytännön kokemus on kullan arvoinen.’’ Yrittäjänä oppii monia liiketoiminnan pyörittämiseen liittyviä taitoja, jotka ovat hyödyllisiä myös muilla elämän osa-alueilla. 

Jos myyjänä työskentelevää kiinnostaa yrittäjyys, Oskari antaa muutaman vinkin: ’’Ensinnäkin, on tärkeää olla selkeä idea siitä, mitä haluaa tehdä. Kevytyrittäjyys voi olla hyvä alku, joka tarjoaa vähemmän byrokratiaa ja mahdollistaa ensimmäiset askeleet yrittäjyyteen. Kannattaa rohkeasti kokeilla, pyytää apua ja hyödyntää yrittäjätiimin tarjoama tuki. Yrittäjyys voi vaikuttaa suurelta haasteelta, mutta luottaessa omaan tekemiseen ja hyödyntämällä yhteisön tukea, se voi osoittautua palkitsevaksi seikkailuksi.’’ 

Rohkeutta toteuttaa unelmia 

Oskarin tarina Nordic Sales Crew:lla osoittaa, että yrittäjyys on enemmän kuin pelkkää liiketoimintaa. Se on matka kohti vapautta, vastuuta ja henkilökohtaista kasvua. Yrittäjähenkinen yhteisömme tarjoaa mahdollisuuden menestykseen ja tukee jokaista omissa tavoitteissaan. Jos olet haaveillut yrittäjyydestä, ehkäpä on aika rohkaistua ja ottaa ensimmäinen askel kohti oman yrityksen perustamista. Kuten Oskari sanoo: ”Kokeile, mokaa, opi ja onnistu.” 

Kysymys lukijalle: Oletko koskaan harkinnut yrittäjyyttä?  

Yrittäjänä aloittaminen voi olla haastavaa, mutta myös erittäin palkitsevaa. Ole rohkea, luota itseesi ja ota askel kohti unelmiesi toteuttamista. Muista, että yrittäjyydessä on myös tilaa oppia ja kasvaa matkan varrella.  

Haaveiletko siitä, että voisit toteuttaa omia unelmiasi ja olla oman elämäsi johtaja?  Liity tiimiimme ja näe, miten voit luoda menestystarinasi yrittäjänä avullamme. 

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg