Tamperelainen – tässä 5 syytä hakea myyjäksi

Alan vaihtaminen, tai jo pelkkä uuteen työpaikkaan vaihtaminen on iso harppaus lähes jokaiselle. Moni harkitseekin työn vaihtamista, mutta ei välttämättä uskalla ottaa riskiä. Myyntityö ei ole kaikkia varten kuten ei moni muukaan ala. Huippumyyjäksi voi kuitenkin oppia kuka tahansa, kunhan työskentelee sinnikkäästi ja kurinalaisesti tavoitteitaan kohti. 

On myös totta, että joillekin myyntityö tulee luonnostaan. Me uskomme, että hyvällä koulutuksella, työkulttuurilla  ja mielenkiitoisella tuotevalikoimalla voi myynnissä menestyä kuka tahansa. Halusimme selvittää, mikä myyntityössä houkuttelee. Tässä Tamperelaisten työntekijöidemme mietteitä, miksi hakeutua myyntityöhön:

Miksi valita kesätyö Tampereella?

1. Joustavat työajat opiskelijalle

Meillä on työskennellyt moni opiskelija Tamperelaisista lukioista, ammattikouluista, ammattikorkeakouluista ja yliopistoista. Esimerkiksi seuraavissa oppilaitoksissa opiskeleville olemme tarjonneet töitä opintojen ohelle. Tärkeintä opiskelijoille ovat yleensä joustavat työajat ja hyvä palkkaus.

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Etenkin Liiketalouden tutkinto-ohjelma myyntiosaaminen on ollut suosittu palkattujen keskuudessa. Linja valmistaa B-to-B myynnin asiantuntijaksi ja opintojen aikana, tai niiden päätyttyä, moni haluaa kokemusta ratkaisukeskeisestä myynnistä Nordic Sales Crew:lla.

Tampereen Yliopisto

Esimerkiksi kauppatieteiden opiskelijat ovat suosineet myyntiä ja Nordic Sales Crew:ta työnantajana. On myös hauska huomata, kuinka monelta eri alalta opiskelijat ovat päätyneet NSC:lle töihin. 

Lukiot ja ammattikoulut

Esimerkiksi Sammon keskuslukion urheilijat, Kalevan lukion opiskelijat, Tampereen yliopiston normaalikoulun talous- ja elinkeinolämän opiskelijat, sekä Tampereen seudun ammattiopisto Tredun merkonomit ovat valinneet meidän työnantajakseen kesällä, koulun ohella ja valmistumisen jälkeen.

2. Nopea eteneminen uralla

Parhaista myyjistä pidetään tiukasti kiinni. Myyjiä arvostetaan ja näin ollen hyvien näyttöjen kautta heillä on erinomaiset mahdollisuudet nousujohteiseen urakehitykseen. Urakehitys voi tapahtua vaihtamalla työpaikkaa tai työtehtävää, mutta moni menestyvä myyjä on myös hyvä esimies. Siksi olemme huomanneet, että vastuuta kannattaa antaa sitä janoavalle hyvinkin nopeasti.

3. Myyntityö valmistaa tulevaisuuteen

Tähtäsitpä mille alalle tahansa, kyky haastaa itseään, ylittää tavoitteita, sekä sosiaalisuus ja itsevarmuus ovat takuuvarmoja menestymisen aineosia. Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksista, jotka opit myyntityössä. Kannattaa siis valita kesätyö Tampereella myynnin parista!

4. Myyntityön hyvä palkkaus

Ehdottomasti yksi parhaita puolia myyntityössä on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaan. Mitä enemmän myyt, sitä enemmän tienaat.

5. Paljon avoimia työpaikkoja myynti- ja kaupan alalla Tampereella

Tampere on omalla tavallaan mielenkiintoinen kaupunki. Verrattaessa moneen muuhun Suomen kaupunkiin, avoimia myyntityön paikkoja on Tampereella rutkasti. Liekö syynä kaupungin teollisuushistoria, tiedä häntä. Mutta varmaa on, että hyvälle tamperelaiselle myyjälle on paikkoja mistä valita.

Kiinnostuitko myynnistä Tampereella? Käy lukemassa lisää Nordic Sales Crew:n Tampereen toiminnoista täältä!

Hae meille töihin osoitteessa: https://rekry.nordicsalescrew.com

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg