Te ammattimyyjät, jotka haluatte edetä urallanne

Haluamme tarjota teille mahdollisuuksien työympäristön ja esimiesvastuuta nopeassa ajassa – alan kannustavinta palkkaa unohtamatta.

Myös erimerkiksi taloustieteessä käytetään termiä kannustin ja kannustin ohjaa meitä kaikkia valintoihin ja tietynlaiseen toimintaan. Monelle ammattimyyjälle suurin kannustin ei ole enää vain raha. Huippumyyjien motivaatio myyntityöhön löytyykin usein halusta edetä uralla ja päästä esimiestehtäviin.

Me Nordic Sales Crew:lla haluamme mahdollistaa tämän – mahdollisimman nopeasti.

Myyntityötä tekevät tietävät monesti, mitä työnantajaltaan haluavat. He tietävät, että myyntityöllä on mahdollisuus tienata merkittävästi. Tämä viesti onkin tarkoitettu sinulle, joka olet myyjänä ständillä, ovilla, myymälässä, verkkokaupassa, puhelimessa, chatissa tai missä tahansa, jossa koet päivittäisiä kohtaamisia. Meitä kiinnostaa kuulla, mikä saisi sinut vaihtamaan työpaikkaa ja mitä toivot seuraavalta askeleelta urallasi!

Meidän tutkimustemme mukaan isoimmat tekijät, jotka kannustavat huippumyyjiä vaihtamaan työnantajaa, ovat:

  1. Liian vähäinen vastuu nykyisessä työpaikassa.
  2. Halu päästä esimiestyöhön, mutta nykyisessä työssä se ei ole mahdollista.
  3. Halu tienata mahdollisimman paljon.
  4. Työnantajakulttuuri ja kollegat ympärillä.

Mikäli siis työskentelet myynnin parissa ja haluat tienata enemmän, saada nopeammin esimiesvastuuta tai haluat ympärillesi erityisen motivoituneita, hyvällä twistillä ja draivilla varustettuja kollegoita, klikkaa tästä

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg