Vauhtia Nordic Sales Crew:n kasvulle – Face2Face Creatives ostaa NSC:n

Euroopan kenttämarkkinoinnin ja viestinnän alan markkinajohtaja Face2Face Creatives ostaa Suomen kasvotusten tapahtuvan kuluttajamyynnin markkinajohtajan Nordic Sales Crew:n. NSC jatkaa oman brändinsä alla työskentelyä ja saa jatkossa lisää voimaa kasvun tueksi Euroopan ykköseltä.

Jo nimemme Nordic Sales Crew indikoi nälkää hallita Suomen lisäksi myös muiden Pohjoismaiden markkinaa. Alusta saakka on ollut selvää, että jossain vaiheessa kansainvälistyminen tapahtuu, mutta sopivaa ajankohtaa on saatu odottaa. Jo vuodesta 2016 olemme rakentaneet paikkaamme Suomen ykköseksi ja nyt on aika ottaa seuraava askel kasvun polulla.  

Face2Face Creatives lyhyesti

Face2Face Creatives International on palkittu täyden palvelun kampanjatoimisto, jolla on alan kokemusta yli 20 vuotta. Se tarjoaa yrityksille markkinoinnin ja myynnin palveluita hyödyntäen strategista ja visuaalista suunnitteluosaamista sekä teknologiaa tarjotakseen mitattavia tuloksia kumppaneilleen. Face2face Creatives group perustettiin vuonna 1999 ja matkan varrella se on toiminut vaikuttavien brändien kuten Porschen, Apple Payn, Carrefourin, Fortumin ja Credit Suissen kanssa. Yrityksen päätoimistot sijaitsevat Oslossa, Tukholmassa, Helsingissä, Berliinissä, Brysselissä sekä Zürichissä.

Saavuttaakseen täyden potentiaalinsa Nordic Sales Crew:n palvelutarjonta laajenee ja muskelit kasvavat

Face2face Creativesin tuella voimme kiihdyttää kasvuamme ja tarjota entistä kattavampaa palvelua asiakasyritystemme myynnin lisäämiseksi.

Nordic Sales Crew have really impressed us in what they have achieved on behalf of their clients in recent years. Face2face Creatives will help Nordic Sales Crew expand through both campaign development, design and technology. We see great potential in developing Nordic Sales Crew, and together further strengthen our position in Europe, says CEO of Face2face Creatives Tony Löfholm.

– Tunnistimme jo keskusteluiden alkuvaiheessa, että Face2Face:n arvot ja tavoitteet ovat linjassa omiemme kanssa. Olen luottavainen siihen, että Face2Face:n kokemus ja uudet lisäykset työkalupakkiimme mahdollistavat voimakkaamman kasvun meille yhtiönä, sekä entistäkin paremman palvelun asiakkaillemme, kertoo Nordic Sales Crew:n toimitusjohtaja Paavo Pörsti

Nordic Sales Crew jatkaa saman brändin alla

Nordic Sales Crew ja Face2face Creatives jatkavat kahtena erillisenä brändinä ja yhtiönä. Kahden vahvan pelaajan voimien yhdistäminen ja näin ollen Face2Face:n tarjoama täysi tuki tarkoittaakin entistä suurempaa kasvupotentiaalia Nordic Sales Crew:lle Suomen markkinoilla. Nordic Sales Crew:n omistajat jatkavat operatiivisesti yrityksen palveluksessa ja ovat mukana mahdollistamassa asiakkaiden ja kumppaneiden täyttä kasvupotentiaalia.

Yhteystiedot:

Mahdolliset yhteydenotot

Paavo Pörsti, CEO Nordic Sales Crew Oy

paavo.porsti@demo-nsc.hostit.fi, +358 44 55 49 498

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg