Vuoden Turkulainen kesätyö 2022?

Vuosi 2021 on taputeltu ja tammikuu alkaa olemaan jo hyvässä vauhdissa. Kuten muissakin Suomen kaupungeissa, myös Turussa on aika kääntää katseet kesään 2022 kun mietitään kesätöitä tai osa-aikaista työtä. Tässä tekstissä esitellään kolme päällimmäisintä syytä, joiden vuoksi myyntityö on paras vaihtoehto Turkulaisille vuonna 2022.

Joustavat työajat

Turussa moni työntekijämme on opiskelija, ja siksi työaikojen on oltava joustavia. Osa-aikaisia työaikoja on tarjolla ja paikkoihin onkin näin ollen paljon hakijoita. Kesällä on mahdollista työskennellä esimerkiksi aamu-tai iltavuorossa. Myös viikonlopputyöt onnistuvat Turussa. 

Joustavat työajat mahdollistavat monelle työntekijöistämme aktiivisen harrastamisen, pääsykokeisiin lukemisen, tai esimerkiksi opiskelun samanaikaisesti töiden ohella.

Erinomainen kulttuuri

Vaikka suurinta osaa myyjistä motivoi suurien summien tienaaminen, enemmistö toivoo ympärillensä myös kannustavan ja motivoivan tiimin. Emme voi puhua kaikkien myyntiin keskittyvien yhtiöiden puolesta, mutta ainakin meillä työntekijöiden hyvinvointi on erittäin tärkeässä roolissa. Kannustavat turkulaiset esimiehet saattavat puhua aika vahvaa murretta, mutta viesti taustalla on sanomattakin selkeä – myyjän henkilökohtainen kasvu on prioriteetti numero yksi. 

Liikunta ja yleinen hyvinvointi on energisyyttä vaativassa myyntityössä tärkeässä roolissa. Siksi olemme halunneet panostaa joukkomme hyvinvointiin tarjoamalla kaikille esimerkiksi mahdollisuuden kuntosalin käyttöön, sekä veloituksetta kuntosaliohjelman, ruokavalio-ohjelman, sekä mentaalivalmennusta. Turussa ja muissakin kaupungeissamme työntekijät saavat käyttää kuntosalipalveluita veloituksetta.

Tulevaisuus ja hyvä palkka

Yli puolet myynnin pariin hakeutuvista haluavat alalle hyvän palkkauksen vuoksi. Kun myyjä tekee tulosta, tulee sen myös näkyä tilipussissa. Tämä on selvää ja siihen tulee panostaa. Esimerkiksi meillä Nordic Sales Crew:lla on palkkaus pyritty luomaan mahdollisimman kannustavaksi. Etenkin huippumyyjillä, voivat kuukausiansiot nousta jopa 5 000-6 000 euroon saakka.

Kesätyöstä jää merkki CV:hen. Näin ollen suosittelemme kokemusta työstä, joka opettaa kurinalaisuutta, pitkäjänteisyyttä ja tavoitteellisuutta. Mikä tulevaisuuden ammattisi onkaan, tukevat näytöt onnistuneesta myyntityöstä sinua varmasti. Mikäli päätät valita kesätyösi myynnin parista, voi olla varma, että jokainen käyty neuvottelu ja maaliin viety kauppa on hyödyllinen uraasi ajatellen. 

Nappaa mukaan kirjalliset todistukset onnistumisistasi myynnin parissa ja säilytä ne visusti. Nämä tulevat auttamaan sinua tulevaisuuden työhaastatteluissa.

Useimmin askarruttavat kysymykset liittyen kesätyöhön Turussa:

Missä työtä tehdään?

Myyntityö tapahtuu keskustan lähettyvillä. Yleensä kesällä olet joko Turun suurimmissa kauppakeskuksissa ständillä, myyntipyörällä Aurajoen varrella tai tiimiläistesi kanssa kohtaamassa potentiaalisia asiakkaita esimerkiksi Yliopistonkadulla. Kesällä huippumyyjät pääsevät myös osaksi reissaavia tiimejä, jotka käyvät tekemässä myyntiä ympäri Suomea.  

Keitä työkaverini ovat kesällä?

Tiimisi koostuu pääosin täysipäiväisistä tekijöistä, jotka ovat työskennelleet meillä jo pidemmän aikaa. Jokaiseen tiimiin otetaan kuitenkin aina muutama turkulainen vahvistus parhaalle myyntiajalle, eli keväälle ja kesälle. 

Miltä työpäiväni näyttää?

Työvuorot ovat 6-8 tuntisia ja tarjolla on niin aamu- kuin iltavuoroja. Työajat ovat joustavia, joten ne saadaan yleensä sovitettua aikatauluusi toiveittesi mukaan. 

Kuinka pääsen kesäksi töihin?

Muutama hyvä vinkki löytyy alla olevista linkeistä. Ratkaisevampaa kuin aikaisempi kokemus on hyvä motivaatio ja halu kehittyä. Tärkeintä on kuitenkin jättää hakemus mahdollisimman pian, kun avoimia kesätyöpaikkoja on vielä auki. Helpoiten teet sen tästä: https://rekry.nordicsalescrew.com

Voit myös lukea täältä lisää kesätöistä Turussa!

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Kuopio

Microkatu 1 M, 5. krs
70120 Kuopio

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg