Työpaikan nimi

VALINNAINEN SISÄLTÖ

Nordic Sales Crew on Suomen johtava myynnin ulkoistaja. Haemme GlobalConnectin kasvavaan konseptiin lisää myynnin tekijöitä! Haluaisitko sinä olla osana tätä kasvutarinaa ja lunastaa paikkasi verkkoratkaisuja tarjoavan kansainvälisen kumppanimme parissa?

GlobalConnect on yksi Pohjois-Euroopan johtavia teknologian ja tietoliikenteen tarjoajia. Valokuitumarkkina on Suomessa räjähdysmäisessä kasvussa ja myytävä tuote on markkinoiden parhaita. Tämä on täydellinen mahdollisuus sinulle, joka haluat olla mukana laajentamassa tätä kansainvälistä brändiä Suomeen.

Työnkuva ja perustiedot: Työnkuvasi muodostuu monipuolisista asiakaskohtaamisista ja tehtäväsi on edistää valokuidun myyntiä. Päivittäin luot asiakassuhteita ja huolehdit itsenäisesti omasta myyntialueestasi. Asiakkaat kohtaat pääosin kasvotusten. Olet vastuussa myyntiprosessin läpiviennistä alusta loppuun, joka antaa sinulle vastuuta ja vapautta omassa työssäsi. Kauppa voi tulla markkinoinnin kautta online-tilauksena, voit tehdä sen kasvotusten neuvottelemalla, tai puhelimitse. Kanavasta riippumatta kaikki alueen kaupat satavat laariisi.

Palkkaamme myyntiedustajia eri puolilta Suomea. Asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä, sillä tarjoamme sinulle majoituksen ja asuinkustannukset vaihtuvilta myyntialueilta. Majoitusaika samassa asunnossa on 1–4 kuukautta ja asunnossa voit siis asua halutessasi veloituksetta. Työajat sijoittuvat arkipäiviin, joten viikonloput pystyt halutessasi viettämään omalla asuinpaikkakunnallasi.

Paikkakunta: Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta työsi suoritat kentällä pääasiassa Etelä-Suomen ja Itä-Suomen myyntialueilla.

Aloitus ja työn kesto: Paikkoja täytetään heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan Nordic Sales Crew:n kanssa.

Työaika: Työ on täysipäiväinen. Olet oman työsi herra, joten voit vaikuttaa aikoihin, joina työskentelet. Teemme töitä kuitenkin iltapainotteisesti, silloin kun asiakkaamme ovat kotona.

Palkka: Kiinteä pohjapalkka 1500 € kuukaudessa + provisio. Provisio maksetaan palkan päälle jo ensimmäisestä kaupasta lähtien. Myyntiedustajan tavoiteansio on 3500–4500 € kuukaudessa. Ei palkkakattoa.

Muuta: Työtä tehdään laajalla alueella ja omasta autosta on varmasti iloa. Tiimillä tulee kuitenkin olemaan käytössä myös yhteisiä autoja, joten oma auto ei ole välttämätön. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset.Mitä odotamme sinulta?

Tärkeintä on, että sinulta löytyy kunnianhimoa ja asennetta kehittyä myyjänä sekä aitoa halua tarjota asiakkaille laadukasta tuotetta ja apua arjen ratkaisuihin. Myyntikokemus ei ole välttämätöntä. Tarjoamme laadukkaat koulutukset vuosien ammattitaidolla, olit sitten jo alalla meritoitunut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden lupaus.

Ota kontakti ja klousaa itsesi mukaan:

Whatsapp: Perinteisen hakemuksen ja CV:n sijaan voit laittaa avoimen hakemuksen ääni- tai videomuodossa. Voit siis hakea näppärästi myös Whatsapp:n kautta laittamalla meille viestiä numeroon 04578312134.

”Hae nyt” -painike: Kerro itsestäsi vastaamalla muutamaan kysymykseen. Halutessasi voit liittää mukaan CV:n ja/tai suositukset.

Paikkoja täytetään heti työhön sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ota yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Kaarlo Suojasto, joten jos sinulla on kysyttävää, soita tai laita viesti Kaarlo Suojastolle puh. 04578312134.

Helsinki

Mannerheimintie 16 A 9
00100 Helsinki

Tampere

Rongankatu 11 t82
33100 Tampere

Turku

Junakatu 9
20100 Turku

Oulu

Kauppurienkatu 10
90100 Oulu

4362958_tiktok_logo_social media_icon-bg